Ajanvaraus

Tapahtumat

Ajanvaraus

Ajanvaraus puhelimitse
Peliaikoja varataan 18-reikäiselle ja 9-reikäiselle -radalle sekä Par-3-radalle caddiemasterilta puh. 09 3157 4653 aukioloaikoina. NGK:n osakkaat ja pelioikeuden haltijat aikaisintaan 7 vrk, NGK:n jäsenet ilman pelioikeutta 3 vrk ja vieraspelaajat 2 vrk etukäteen.

Ajanvaraus netissä NGK:n osakkaat ja jäsenet
NGK:n osakkaat ja jäsenet voivat tehdä peliaikavarauksen Nexgolfin kautta omilla tunnuksilla. Jäsenet voivat tiedustella Nexgolf-tunnuksia caddiemasterilta tai toimistosta.

Ajanvaraukseen

Ajanvaraus netissä vieraspelaajat
Teetime.fi palvelun kautta vieraspelaajat voivat varata greenfee-aikoja vieraskentille. Palvelu on käytettävissä web-versiossa selaimessa tai kätevällä NexGolf mobiilisovelluksella, joka on saatavilla Android ja iOS -alustoille. Palvelun sekä mobiilisovelluksen käyttö on ilmaista.

Teetime.fi ajanvaraukseen

Vapaat lähtöajat ja kentän varaustilanne
Vapaita lähtöaikoja ja kentän varaustilannetta voi seurata täältä kentän varaustilanne

Lähtöajan peruutus
Jos joudut perumaan varaamaasi lähtöajan, ilmoita siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mutta viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä caddiemasterille joko puhelimitse 09 3157 4653 tai lähetä tekstiviesti numeroon 040 531 0717. Peruuttamattomasta tai käyttämättä jääneestä lähtöajasta on asetettu sanktiot.